over cypher hq

over cypher hq

love, peace & unity

Maak kennis met Cypher HQ, hét kloppende hart van de Hip Hop cultuur in Den Bosch, opgericht in 2015 door de leden van de breaking crew Cypher Active. Wat ooit begon als een dansschool, is nu uitgegroeid tot een dynamisch cultuurcentrum dat de diepste essentie van Hip Hop ademt.

Met onze roots stevig in de freestyle Hip Hop dansstijlen, strekken onze activiteiten zich uit tot ver buiten de dansvloer. Of je nu kiest voor educatie met praktijk- en theorielessen, zowel op locatie als in onze eigen studio, of voor de erkenning en creatie van onze cultuur door middel van optredens, theater en festivals, Cypher HQ heeft het allemaal.

Wij zijn niet alleen een dansschool, maar een multidisciplinair cultuurcentrum. Begonnen als een hechte dansfamilie, zijn we uitgegroeid tot een flexibel inzetbare kracht op festivals, evenementen en in het educatieve domein. Onze normen en waarden, weerspiegeld in de hiphop cultuur – peace, love, unity en having fun – vormen de kern van alles wat we doen.

Cypher HQ staat voor verbinden, voor het bouwen van bruggen tussen mensen en culturen. Met onze expertise en passie dragen we bij aan de evolutie van de hiphop cultuur die zich blijft ontwikkelen en groeien. Samen met het Cypher HQ-team, bouw jij toch ook mee aan deze brug?

stichting cypher hq

In 2023 zag Stichting Cypher HQ het levenslicht, gedreven door een diepgewortelde passie voor de Hiphop cultuur. Onze missie is helder: de professionalisering en bevordering van deze dynamische beweging.

Wil je meer weten over onze missie, onze programma’s en hoe je betrokken kunt raken? Klik dan hier verder naar onze informatiepagina voor een diepere duik in onze activiteiten en het bevorderen van de Hiphopcultuur. Samen bouwen we aan een toekomst waarin de kracht en passie van HipHop stralen.

samenwerken?

Dat doen we graag! Dit kan in de vorm van workshops, kinder-/bedrijfsfeesten, events en nog veel meer. 

Stuur ons eens bericht en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. 

contactgegevens