Hiphop
centrum
Den Bosch

Ben je een ervaren danser, beginnend en nieuwsgierig of
heb je gewoon zin om lekker met ons mee te bewegen?
Twijfel niet en meld je meteen aan voor een proefles!

LESAANBOD

LESAANBOD

Danskamp 2024

Wil je deze zomer iets echt cools doen? Cypher HQ nodigt jou uit voor het vetste danskamp van het jaar op 8 en 9 juli!

Feel the vibe & build your talent

Onze roots zijn geworteld in de hiphop cultuur. Daarom is het onze missie om de rijke geschiedenis van hiphop en de kernwaarden die hiermee verbonden zijn, over te brengen op de bredere samenleving. Peace, love, unity and having fun. Dit doen we door het aanbieden van educatie, talenten begeleiden in hun ontwikkeling, creëren van culturele evenementen, theater en nog veel meer!

We streven ernaar om een omgeving te creëren waar talentontwikkeling wordt aangemoedigd, lessen zowel educatief, gezond als plezierig zijn en de hiphopcultuur wordt gestimuleerd om door te ontwikkelen.

Heb jij affiniteit met de hiphopcultuur en wil jij stappen maken in jouw persoonlijke ontwikkeling? Dan staan wij bij Cypher HQ klaar om jou te ondersteunen en te begeleiden op een gepersonaliseerde manier. Of je nou gewoon op dansles wil, graag op het podium zou staan of misschien wel een evenement wilt organiseren, we got you!

Let us make
you move!

Voor scholen, events en meer. Van kleine tot grote groepen, voor jong en oud.

Van een losse ‘energizer workshops’ tot een volledige invulling van je bedrijfsfeest!

Een onvergetelijke en swingende middag vol dans, muziek, lol en feest!

Projects

PROJECTS

Performance art

Bij Cypher HQ vloeien dans en theater moeiteloos samen, resulterend in boeiende verhalen op het podium. Als educatief centrum, evenementenorganisatie en levendige gemeenschap transformeren wij de energie van breakdance en hiphop in meeslepend theater.

Ontdek onze indrukwekkende voorstellingen, boek getalenteerde artiesten voor jouw evenementen en verken de mogelijkheid om door ons ondersteund te worden als opkomend talent. Of je nu op zoek bent naar intrigerend theater, artiesten voor je volgende evenement, of de kans om je eigen talent te laten ontplooien, bij Cypher HQ vind je de perfecte match.